نفروپاتی دیابتی با کراتینین 4.0 و فشار خون بالا

در زیر یک ایمیل از پسر یک بیمار است، پدر خود را با شرکت از نفروپاتی دیابتی رنج می برند و تبدیل به روز ضعیف به روز. او می خواهند بدانند که چگونه او می تواند این سطح کراتینین بالا را کاهش دهد.

ایمیل از پسر بیمار:

او است او 64 سال است old.he یک بیمار مبتلا به دیابت به مدت 10 years.he است است

عمل چشم خود را برای آب مروارید. در حال حاضر عوارض می رود به کلیه است.

فشار خون:

سیستولیک - 150 میلی متر جیوه

دیاستولیک - 70 میلی متر جیوه

قند خون -

روزه .. 10 میلی مول / L

2 ساعت پس از با انسولین .. 13 میلی مول / L

creatinine...4mg/dl

اگر هر چیز دیگری pls به من اطلاع .. PLS پیشنهادات من برای مشکل پدر من

پاسخ من:

سلام آقای امین، صبح به خیر،

همانطور که برای شرایط پدر خود، در حال حاضر مهم ترین است برای کنترل فشار خون و سطح قند خون به حد طبیعی. سطح کراتینین بالاتر او بدان معنی است که بیماری در حال حاضر به خط مرز بین مرحله CKD 4 و مرحله CKD 5 توسعه یافته، در صورتی که فشار و دیابت می تواند به خوبی نمی تواند کنترل شود، این بیماری در سرعت بالاتر توسعه.

هنگامی که 50٪ از عملکرد کلیه تحت تاثیر قرار گرفتن، سطح کراتینین آغاز خواهد شد به بیش از حد طبیعی افزایش یابد، شاید در حال حاضر شما می توانید ببینید که درمان نباید تنها توجه به کاهش سطح کراتینین، در حال حاضر، هدف اصلی از درمان باید به بهبود گردش خون درون کلیه، از بین بردن رسوب پیچیده ایمنی را پوشش سلول های کلیه، و همچنین ترمیم سلول های کلیه مجروح هدف اصلی از درمان است. بنابراین اگر شما می خواهید برای کاهش کراتینین بالا شما نیاز به درمان این بیماری را از ریشه. پزشکی میکرو چینی Osmotherapy است ثابت شده است که یکی از بهترین درمان موثر در درمان نفروپاتی دیابتی. به امید پدر خود را بهتر می تواند با کمک آن را دریافت کنید.

اگر سوال دیگری در مورد نفروپاتی دیابتی، لطفا به ما ایمیل. ایمیل ما: sjzkidneyhospital@hotmail.com

نفروپاتی دیابتی با کراتینین 4.0 و فشار خون بالا

:: برچسب‌ها: نفروپاتی دیابتی، کراتینین 4 , 0، فشار خون بالا ,
تاریخ انتشار : جمعه 13 تير 1393 | نظرات ()